corinda 3

Bruidsmake-up Inclusief Proef
Een proef bij mij aan huis in Rijnsburg, waar we alle tijd nemen om de perfect makeup look voor jou te creëren. Op de dag van jouw bruiloft kom ik op de door jou uitgekozen locatie (buiten Rijnsburg, Katwijk, Valkenburg en Noordwijk wordt een kilometer vergoeding van 20 cent per km gerekend).
*mooi i.c.m. Nepwimpers en Airbrush Foundation

€ 95

Bruiloft Rik & Charlotte -45

Make-Up
Heb je een bijzondere gelegenheid waarvoor je wel eens wilt uitpakken? Maak je dag een stukje meer ontspannen, geef je visagie uit handen en laat mij je make-up verzorgen. Ik zorg ervoor zorgen dat je er stralend uitziet!
*mooi i.c.m. Nepwimpers en Airbrush Foundation

€ 35

wimpers marijke roijers

Nepwimpers
Maak je look helemaal af met een paar nepwimpers die verre van nep lijken. Hoge kwalitatieve wimpers creëeren een zachte en sprekende look. Deze wimpers kunnen meerdere keren gebruikt worden.

€ 10

View More: http://photos.pass.us/lauren-phil

Airbrush Foundation
Door het gebruik van Airbrush Foundation kies je voor de meest natuurlijke basis. Ik ben gediplomeerd en gespecialiseerd in het gebruik van de exclusieve TEMPTU Pro producten. Deze methode zorgt voor een prachtig egale huid die de hele dag mooi blijft, zelfs na honderden zoenen. Laat je eigen huid stralen met een airbrush basis.

€ 15

IMG-043

Privé Make-Up Advies
Heb je een tas vol make-up maar heb je geen idee hoe je het moet gebruiken? Heb je wel de juiste kleuren en producten voor jouw huid? Kom gezellig bij mij aan tafel om samen naar jouw eigen producten te kijken en te leren hoe je zelf je make-up kan doen.

€ 35

_LM_8715

Semi-Privé Make-Up Advies
Zullen we er een klein feestje van maken? Onder het genot van een gezellig hapje en drankje geef ik jullie graag advies hoe je het beste je eigen make-up kunt doen. Met een totaal van drie dames en je eigen make-up tas, neem ik de tijd om iedere deelnemer van persoonlijke tips te voorzien.

€ 25 p.p.

kinder make-up partij sara

Kinderpartijtje
Maak jouw kleine diva helemaal blij met een make-up feestje! De birthday girl is model en samen leren we hoe je je make-up het beste kunt doen. De workshop duurt één uur met een maximaal van 10 deelnemers, inclusief alle materiaal.

€ 30